Over Tutze.nl

"An interior is the natural projection of the soul."

Welkom!

Tutze.nl is een interieur-, lifestyle- en inspiratie-webshop met vernieuwende en onderscheidende producten en merken. Ik vind het belangrijk dat online shoppen bij Tutze.nl een beleving is waar je ideeën kan opdoen “to create your lifestyle”! Want wonen en leven gaat verder dan alleen je inrichting. Zoals Coco Chanel al zei: ‘’An interior is the natural projection of the soul.’’

Daarom biedt Tutze.nl verschillende productgroepen aan: van woonaccessoires en meubels tot sieraden en kleding. De producten hebben allemaal gemeenschappelijk dat het geen massa-producten zijn en dat ze van kwalitatief hoog niveau zijn. Ik laat me inspireren door natuurtinten, basiselementen en structuren wat resulteert in een stoer, tijdloos en unieke collectie van gerenommeerde merken en nog onbekendere merken. Bij Tutze.nl vind je geen complete collecties: het is een selectie van producten die er uitspringen.

Mailing & Blog

Mailing en Blog

Ik word er heel gelukkig van dat we alles wat we mooi, interessant en inspirerend vinden met elkaar kunnen delen. Elke donderdag maak ik daarom een wekelijkse mailing die je per mail kunt ontvangen. Via de homepage kun je je hiervoor inschrijven door je e-mailadres in te vullen. In deze wekelijkse mailing word je op de hoogte gehouden van nieuwe items, coming soon producten, favourites, deel ik leuke lifestyle-items en licht ik thema’s uit. Daarbij schrijf ik elke vrijdag voor ShowHome.nl een blog op het gebied van interieur en lifestyle om je te inspireren.

Vind je het leuk om dagelijks op te hoogte te blijven van wat ik doe en deel? Dan kun je me altijd op Instagram, Facebook en Pinterest volgen via tutzenl.

Als je vragen hebt dan kan je me uiteraard  altijd bellen. Dit kan gaan om een bestelling, een item waar je naar op zoek bent tot het vragen om advies over je inrichting.

Lieve groet,
Tamara

t. 06 – 11950695
e. info@tutze.nl