Shop-in-shop

Shop-in-shop Tutze.nl @ De Garage

Beleving rondom de producten vind ik belangrijk, daarom ben ik een samenwerkingsverband met kledingzaak De Garage in Harderwijk, Nijkerk en Barneveld aangegaan. Hier heb ik een showroom waar een selectie van de producten te zien en ook te koop is. Deze selectie varieert van kaarten en armbandjes tot broodplanken, kussens en manden.

De uitstraling, stijl en keuze van de merken die De Garage aanbiedt, o.a. Converse, Denham, Anerkjendt en Maison Scotch, sluit perfect aan bij mijn visie en producten. In Harderwijk is er ook de mogelijkheid om je als man te laten knippen en scheren door Barbershop Nero. Op deze manier bieden De Garage, Nero en Tutze.nl samen een complete beleving aan de bezoeker.

Kom gezellig langs!

Kom je gezellig langs? De koffie staat altijd voor je klaar.

Daarnaast reis ik met mijn producten ook het land door om aan verschillende beurzen en fairs deel te nemen. Volg me op Instagram en/of Facebook om hiervan op de hoogte te blijven.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met me op.

Lieve groet,
Tamara

t. 06 – 11950695
e. info@tutze.nl